ŞIRNAK / İDİL - Okçu İlkokulu

Dilber YILDIZ ERDOĞAN/Okçu İlkokulu 4-A Sınıfı Şırnak/İdil

Yaygınlaştırmada kullandığımız e-broşürümüz,

BENİM İÇİMDE OYUN, OYUNUN İÇİNDE BEN eTwinning Projesi - Okul Tanıtım Videosu

Okul Müdürümüz Dilber YILDIZ ERDOĞAN, BENİM İÇİMDE OYUN, OYUNUN İÇİNDE BEN adlı eTwinning Projesine katıldı. Bu proje ile öğrencilerin derslerini oyunlar aracılığıyla daha da severek öğrenmelerini sağlamak amacıyla uluslararası bir projeye başlanmış oldu. Projede yabancı ortak olarak Gürcistan Romanya ve Bulgaristan'dan deneyimli öğretmenlerle işbirliği hâlinde proje yürütülmektedir. eTwinning Projesi kapsamında okulumuzun tanıtım videosu Hazırlayan Okul Müdiresi Dilber YILDIZ ERDOĞAN'a teşekkür ediyoruz.

GAME IN ME, ME IN GAME eTwinning Project - School Introduction Video

Our School Principal Dilber YILDIZ ERDOĞAN participated in the eTwinning Project named GAME IN ME, ME IN THE GAME. With this project, an international project was started in order to enable students to learn their lessons more fondly through games. As a foreign partner in the project, the project is carried out in cooperation with experienced teachers from Georgia, Romania and Bulgaria. We would like to thank the Headmistress Dilber YILDIZ ERDOĞAN for preparing a promotional video of our school within the scope of the eTwinning Project.

BENİM İÇİMDE OYUN, OYUNUN İÇİNDE BEN

ÇUVAL YARIŞMASI

Okul Müdürümüz Dilber YILDIZ ERDOĞAN, BENİM İÇİMDE OYUN, OYUNUN İÇİNDE BEN adlı eTwinning Projesine katıldı. Bu proje ile öğrencilerin derslerini oyunlar aracılığıyla daha da severek öğrenmelerini sağlamak amacıyla uluslararası bir projeye başlanmış oldu. Proje kapsamında öğrencilere geleneksel oyunlarımızdan çuval yarışı oyunu oynatıldı.Öğrenciler severek eğlenerek güzelce oynadılar.

BENİM İÇİMDE OYUN, OYUNUN İÇİNDE BEN

KARMA TAKIM ÇALIŞMASI

Okul Müdürümüz Dilber YILDIZ ERDOĞAN, BENİM İÇİMDE OYUN, OYUNUN İÇİNDE BEN adlı eTwinning Projesine katıldı. Bu proje ile öğrencilerin derslerini oyunlar aracılığıyla daha da severek öğrenmelerini sağlamak amacıyla uluslararası bir projeye başlanmış oldu. Projede Karma Takım çalışması kapsamında yabancı ortaklar tarafından belirlenen oyun ve oyuncaklar öğrencilere yaptırıldı. Öğrenciler severek eğlenerek etkinliklere katıldı ve güzel ürünler ortaya koyuldu.